torstai 6. kesäkuuta 2013

Posliinikoirat-kangas | Porcelain dogs -fabric


Mikä sen suloisempi ajatus suviyöhön kuin lukea iltasaduksi idyllinen kertomus Vanhan Rauman Kirstistä ja nukahtaa ihanan pehmeä posliinikoira kummassakin kainalaossa? Ja nähdä satumaisia unia vastapuhjenneista kukista, pitsinnypläyksestä ja ajasta, jolloin purjelaivat toivat merimiesten muassa muun muassa posliinikoiria. Nämä koirat tosin eivät säikähdä kovaakaan käsittelyä eivätkä myöskään helliä paijauksia.

Viime viikolla tuli suunnittelemani Posliinikoirat-kuosi markkinoille Verson Puodin kautta. Joustofroteisesta kankaasta saa ommeltua siihen painettujen ohjeiden mukaan kaksi pehmeää posliinikoiraa. Tai sitten kankaasta voi ommella vaikka mekon, johon jää koirien ompeluohjeet näkyville. (yksi raportti on muuten loistava lahjaidea käsityöharrastusta aloittelevalle tyttölapselle!) Nämä eivät ole yksinoikeudella raahelaisten ja raumalaisten juttu, vaan sopivat luontevasti vähän joka tyttösen tykötarpeeksi. Olipa tyyli sitten romanttinen, kitsch tai moderni – tai kaikkien näiden sekoitus<3

Porcelain dogs -fabric is now available in Verson Puoti!


5 kommenttia:

 1. Mä tykkään. Halaus koirille ja pienille lettipäille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos anonyymi ja Birgit! Välitän halauksen illemmalla. (Ajattele ettei niillä kahdella enää ole polkkatukat vaan yltää hyvin leteille!:-)

  VastaaPoista
 3. Varmasti ihania unia, vaikka en ole vielä tutustunut kirjaan. Ja onnittelut kankaasta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös sinulle, Liena! Kirjaa saa kiinnosteen lisäksi jo parista muustakin nettikaupasta – Verson Puodista ja Busstopista. Edellisessä on tietysti se etu, että voi samalla kertaa tilata myöskin kangasta.

  VastaaPoista