tiistai 28. toukokuuta 2013

viime vuoden Huippuja | The Best of The Year 2012Nimi voi kuulostaa hiukan röyhkeältä: Vuoden Huiput –  Parasta suomalaista markkinointiviestintää ja muotoilua. Röyhkeä tai ei, joka sarjassa alan arvostetut huippumammattilaiset ovat seuloneet satojen kilpailutöiden joukosta finalistit, finalisteista voittajat ja nämä on koottu kirjaksi. Koko komeus kolahti postilaatikkooni jokunen viikko sitten. Sivulta 117 löytyy kirjani Vanhan Rauman Kirsti. Jos et satu olemaan Grafian jäsen (kirja on postitettu jäsenille ilmaiseksi Grafian 80 v juhlavuoden kunniaksi), kannattaa hankkia tämä kattava kokoelma viime vuoden huippumuotoilua täältä. Auttaa muuten hyvin hahmottamaan, mihin suuntaan muotoilun ja markkinointiviestinnän kentällä ollaan menossa.

Teos on, kuten arvata saattaa, hyvin taitettu ja muotoiltu. Ainoa miinus (ja se onkin sitten piitkä miinus) tulee liian ohuesta paperista, josta kuultaa läpi niin pahasti että töiden tarkastelu on paikoin hankalaa.

The Best of the Year 2012 – The Best of Finnish Advertising and Design. You can find my book Kirsti of Old Rauma on page 117.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti