tiistai 25. kesäkuuta 2013

kiinnoste muuttaa | is moving


Tältä täällä juurikin näyttää. Paitsi että suunta on päinvastainen ja nyt on kesä kukkeimmillaan. Meidän perhe, minä ja kiinnoste sen mukana muuttaa uuteen kotiin. Tavaraa on yllin kyllin jo kannettu uuteen vanhaan kotiin jonka pihaa varjostavat suuret puut, metsässä huhuilee mettiset ja seinillä kiipeilee vuosikymmenien saatossa villiintynyt villiviini. Tämä uusi koti uudella asuinalueella oli meidän elämässä välietappi, toisin kuin Kyllin perheelle viime vuonna ilmestyneessä, kuvittamassani kirjassa Yllin kyllin (WSOY 2012).

Kiinnoste jää samalla hyvin ansaitulle kesälomalle ja kiittää asiakkaitaan sekä blogiin jostain kulkeutuneita lukijoitaan ensimmäisestä vuodesta! On ihanaa ripustaa riippumatto omaan pihaan, tapetteja seinille ja sutia koirankoppi valkoiseksi kun tietää, että alkusyksyn kalenteri on jo sopivasti täynnä :-) 

Sen verran aion kesätöitä kuitenkin tehdä, että minulla on Kirsti-koju Rauman Pitsiviikolla 26.7. Mutta siitä lisää tuonnempana.

kiinnoste is moving and vacationing on July. Thank you for this year and have a lovely summertime!

3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiinne. Ai että se on ihanaa päästä uuteen vaikkakin vanhaan kotiin. Kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Leina. Työtä riittää niin muutossa kuin remontoinnissakin. Mutta laatta, maalipurnukka, tapetinpala kerrallaan siitä rakentuu meidän koti.

    VastaaPoista
  3. ONNEA KOKO PERHEELLE! TOIVOTTAVASTI HALATAAN PIAN!T. Johanna

    VastaaPoista