torstai 24. maaliskuuta 2016

tilaa Tytyrin Tyyra -kuvakirja kotiin ilman postikuluja!

kuvitus: Annastiina Mäkitalo / kiinnoste

Kesä 1957. 

Kun Lohjan kalkkikivikaivoksessa ryhdytään louhimaan kiveä syvällä maan uumenissa, on vuorenpeikkojen tuhansia vuosia vanha asuinpaikka suuressa vaarassa! Hätääntyneet vuorenpeikot eivät tiedä, miten saisivat ihmiset ymmärtämään tilanteen, kunnes rohkea Tyyra-peikkotyttö päättää lähteä luolasta maan pinnalle…

Kirjassa pääset kaivoksen lisäksi seikkailemaan iloisella 50-luvun Lohjalla! Tätä karttaa varten sain penkoa Lohjan kartta-arkistoja, ja kun niistä ei paljoa apua ollut, vaivata lopulta lohjalaista historioitsijaa Torsti Salosta. Hänen avullaan saatiin tiet ja tehtaat oikeille paikoilleen. grafiikka:  Annastiina Mäkitalo / kiinnoste

Tytyrin Tyyra ja kaivoksen Kalle on kiehtova tarina ystävyydestä ja kahden erilaisen maailman kohtaamisesta. Lähde mukaan seikkailuun salaperäiseen vuorenpeikkojen valtakuntaan sekä iloiselle 1950-luvun Lohjalle!

Tämä kuva, jossa Tyyra ja Kalle laukkaavat pitkin Pappilan niittyjä, on yksi suosikkiaukeamani koko kirjasta. Kuvittelen tämän kohdan suunnilleen siihen, missä voi laskea mäkeä talvisin ja ihailla samalla kaunista näköalaa sekä Moision että pappilan suuntiin. 
kuvitus: Annastiina Mäkitalo / kiinnoste 

Tätä hetkeä onkin jo odotettu. Tytyrin Tyyra ja kaivoksen Kalle -kuvakirjani lähti viimein painoon maanantaina ja on nyt lisätty pikkuruiseen kiinnoste-verkkokauppaan. Saat tilattua sen kotiin kannettuna, ilman postikuluja 15.4. asti. Kirjat toimitetaan tilaajille viipymättä teoksen ilmestyttyä, heti julkaisutilaisuuden jälkeen. 
(arvioitu ilmestymisajankohta: viikko 16)

Vielä pieni kurkistus vuorenpeikkojen salaperäiseen maailmaan maan uumeniin. Lisää löydät kirjasta! 
kuvitus: Annastiina Mäkitalo / kiinnoste 

PS. Kirjasta otetaan pienehkö painos, joten jos haluat varmistua että saat omasi, ei kannata jäädä odottamaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti