keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Lohjan matkailuesite 2016 värityskirjan kuvituksilla!

kuvitukset ja graafinen suunnittelu /// kiinnoste 2015

Lohjan matkailuesite 2016 ilmestyy pian, ja se on kiinnosteen käsialaa: suunnittelu- ja taittotyö viidelle kielelle, kuvitukset sekä kartat. Esitteen visuaalisena teemana kulkee viime syksynä ilmestyneen Lohja-värityskirjan kuvitukset. Kansikuvat ovat kooste (nyt jo kiinnosteen varastosta loppuunmyydyn*) värityskirjan kuvituksia. Keskellä komeilee Lohjan oma runotyttö, Saima Harmaja, joka vietti kesänsä Lohjan Jalassaaressa ja kirjoitti suurimman osan tuotannostaan täällä. Tässä se ehkä kaikkein tunnetuin teos, josta muistan tehneeni runoanalyysinkin joskus yläasteaikoina:

Rannalla
 
Ihanat vaaleat pilvet
liukuvat taivaalla.
Hiljaa ja lumoavasti
laulaa ulappa.


Aaltojen hyväilyistä
hiekka on väsynyt.
Tulisit aivan hiljaa
tulisit juuri nyt –


Saima Harmaja 17.3.1930

Tytyrin Tyyra ja vuorenpeikkopojat! Kuva /// Annastiina Mäkitalo
Viime syksyn komeat revontulet pääsivät matkailuesitteen aloitusaukeamalle. Kuva /// Jani Virolainen
Marja Mellinin satumaisessa puutarhassa. Kuva /// Visit South Coast Finland
Suur-Lohjan sekä Lohjan keskustan kartat /// kiinnoste 2015. Esitteen värikooditus kulkee kansista karttoihin sekä esitteen jokaiseen elementtiin, ja helpottaa kokonaisuuden hahmottamista.

Painokoneet laulaa parhaillaan, pikainen digipainos on esitteestä otettu jo Avantouinnin SM-kisoihin viime viikonlopuksi. Toivon että löydät esitteen avulla helposti kiinnostavimmat matkailukohteet ja tapahtumat Lohjalta.

* Jäitkö ilman Lohja-värityskirjaa? Sitä saattaa vielä löytyä esimerkiksi Lohjan Matkailusta, museolta tai joltakin muulta jälleenmyyjältäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti