keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kevättä kohti – Hortoilu.fi-ilmeen uudistus
Pitkä somehiljaisuus on nyt vaihtunut kaiken tekeillä olleen esittelyksi. Tässä yksi iso kiinnosteen, Himmeen ja Pisteen Paikan yhteistyöprojekti, suositun  Hortoilu.fi-sivuston uudistus. Se julkaistiin eilen illalla, ja innostuneen palautteen perusteella olemme onnistuneet luomaan sellaisen ilmeen sekä kokonaisuuden jota tavoittelimmekin.


Hortoilu-fi-tunnus, merkkiosassa kasteinen poimulehti. 

Hortoilu.fi-sivustoilta lainattua:

Hortoilun uuden ilmeen suunnittelijaksi kutsuttiin Kiinnosteen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Annastiina Mäkitalo. Mäkitalo tavoitti ilmeeseen aikaa kestävää kauneutta, raikkautta, heleyttä ja helppoa lähestyttävyyttä.


Hortoilu-palveluikonit, joiden avulla kokonaisuuden hahmottaminen ja sivustoilla navigointi on helpompaa.
Kiinnoste /// Annastiina Mäkitalo 2016

"Hain ajatusta siitä, että jokainen meistä voi hoitaa itseään keräämällä hyvää tekeviä villiyrttejä luonnosta, ja aivan ilmaiseksi. Kasteinen poimulehti valikoitui symboliksi kuvamaan koko hortoilun ajatusta: hortoillessa luonto hoitaa sekä mieltä että kehoa”, Mäkitalo kertoo. Annastiina Mäkitalolle kävi kuten hortoilun maailmaan kurkistaneille usein käy.“Suunnitteluprosessin aikana opin myös itse tunnistamaan useita hortakasveja. Nyt odotankin kevättä että pääsen hyödyntämään lähimetsän antimia aiempaa monipuolisemmin.”Horta-kuvitus on neljään suuntaan jatkuva raportti, jota on mahdollista käyttää monipuolisesti kotisivujen taustakuvasta kangaskuosiksi. Kiinnoste /// Annastiina Mäkitalo 2016

Käy kurkistamassa Hortoilu.fi-sivuilla, mitä olemme saaneet yhdessä aikaan! Samalla voit jo ilmoittautua hortoilun alkeiskursseille sekä löytää villiyrttien ihmeellisen ja hyvää tekevän maailman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti