tiistai 1. joulukuuta 2015

WITA WELLNESS – yritysilmeen suunnittelu

kuva /// himmee

Jälleen yksi huippuprojekti paketissa. Suunnittelin yhteistyössä himmeen kanssa yritysilmeen ja kotisivut uudelle Personal Trainer -palveluja tarjoavalle uudelle yritykselle. Työnjako oli tuttu: kiinnoste huolehti logosuunnittelusta, grafiikoista, mainoksista, käyntikorteista, kuvituksista ja ylipäätään kaikesta printistä, himmee valokuvauksista sekä www-toteutuksestadesign /// kiinnoste

"KIITOS Annastiina!
Olen todellakin ihan super tyytyväinen työsi jälkeen ja olen saanut juuri itseni näköisen yritysilmeen. Ihan täydellistä! En osaa antaa mitään risuja koska palvelu on ollut niin hyvää ja kaikkia toiveitani on kuunneltu ja toteutettu. Tulen aivan varmasti käyttämään jatkossakin palvelujasi ja varsinkin sitten kun avaan oman PT-Studion."


Sanattomaksi vetää, mutta antaa ymmärtää että oikealla tiellä ollaan. Kiitos itsellesi iloinen Taru ja menestystä WITA:n taipaleelle! En yhtään ihmettelisi vaikka jo hyvin piankin olisit avaamassa omaa PT-studiotasi.   
PS. Etsitkö ryhmäliikuntaohjaajaa tai oletko päättänyt aloittaa joulun jälkeen uuden aktiivisemman elämän? Vai haluatko jo nyt energiaa ja iloa kaaamoksen keskelle? Ota yhteyttä aidosti hyväntuuliseen ja energiseen Taruun, uskon että etsiminen loppuu siihen. 

www.witawellness.fi 
facebook.com/witawellness 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti