torstai 24. syyskuuta 2015

Pauligin Paras Kahvila 2015 /// kuvitus


Lohjalainen kahvila Café Lauri vei voiton valtakunnallisessa Pauligin Paras Kahvila -kilpailussa. Kiinnoste iloitsee, onnittelee ja toivottaa menestystä isäntäpariskunta Jukalle ja Timolle jatkossakin! Yhdet jos toisetkin kahvit ja leivokset on käyty teillä nautiskelemassa. Ja saatu aina yhtä hyvää palvelua viihtyisässä miljöössä.

Kaupunki tilasi julkistustilaisuutta varten kuvituksen Lohja-värityskirjan tyylillä. Tilaus tehtiin ajoissa, joten sain pitää suurta salaisuutta melko kauan. Ehdin jopa istua Jukan kyydissä ja höpötellä työasioita, muina miehinä mukamas tietämättä mikä se heidän ykkösjuttu tällä hetkellä onkaan. Lopputuloksen näette kahvinruskeana tuossa yllä. Yrittäjäpari istuu lasisen kakkukuvun päällä, nojaillen nurin käännettyihin viinilasiin, kitaraan ja sokerikkoon, kannatellen yhdessä sitä kaikista tärkeintä eli höyryävää kahvikuppia. Toivon että Jukka ja Timo pitävät kuvituksestani ja löytävät sille käyttöä muutenkin kuin seinälle (kunniakirjoja siellä jo riittääkin!) ripustettavan taulun muodossa:)

PS: Café Lauri toimii muuten myös Lohja-värityskirjani jälleenmyyjänä! Joten parhaaseen mahdolliseen kahvihetkeen voit liittää nyt myös rentouttavan värityshetken. 

Kuva: Café Lauri

1 kommentti:

  1. Loistava oli piirros ja kovin pidettynä otettiin vastaan luovutustilaisuudessa. Kiitos Annastiina!

    VastaaPoista