keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Yritysilmeen päivitys /// Arja Ahtee Consulting
Tänä keväänä minulta on tilattu useita yritysilmeitä sekä yritysilmeiden päivityksiä. Äskettäin tuli valmiiksi Arja Ahtee Consulting -yrityksen ilmeen uudistus, joka lähti liikkeelle logon sekä merkin uudistuksesta. Yhteistyökumppanini Himmee toteutti responsiiviset kotisivut, minä huolehdin logon, merkin, käyntikorttien, tiedote- ja Power Point -pohjien suunnittelusta sekä kuvituksista.Erityisenä haasteena näiden kotisivujen suunnittelulle oli ollut se, ettei työnohjaus/coachingtilanteista ole kuvia, joiden julkaisuluvat olisivat kunnossa. Minulta tilattiin kuvitukset havainnollistamaan yrityksen neljää erilaista palvelumoduulia. Kotisivujen ja yrityksen koko visuaalinen ilme rakentui näiden kuvitusten varaan.

Työnohjaus

Coaching

Organisaatiokonsultointi

Luennot ja minivalmennukset


Ehdotin lisäksi yrityksen slogania "oivalluksia ja energiaa työnohjauksesta" tukevaa kuvitusta, joka tässä vaakaversiona.

Hyötyisitkö sinä tai organisaatiosi työnohjauksesta? Haluatko kehittää paremman hallinnan tunteen työhösi? Onko sinulla sellainen tunne, että tiimissäsi on kaikki tarvittava osaaminen, mutta sitä ei vain ole saatu kaikin osin käyttöön? Ota yhteyttä: Arja Ahtee Consulting.

Yritysilmeesi suunnittelu tai päivitys lähtee sen sijaan liikkeelle täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti