perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulurauhaa!

Yksi tämän vuoden hienoimmista projekteista oli päästä suunnittelemaan Lohjan kaupungin ja kaivoksen käyttöön tarkoitettu Tytyrin Tyyra -tarina hahmoineen. Tyyran kainaloissa peikkopojat Pekki ja Totti. Takarivin hahmot eivät kaivanne esittelyä :)


Tänään on tullut aika siivota työpöytä syksyn kiireessä kertyneistä paperipinoista, mapittaa tärkeät ja heittää tarpeeton pois. Siivota mielestäkin työkiireet ja rauhoittua vähitellen joulun viettoon. 

Kiinnoste kiittää asiakkaitaan ja kaikkia yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta. Sen kuluessa on tullut paljon uusia avauksia mitä erilaisimpien visualisointien merkeissä. Ehkä maailmasta on samalla tullut hitusen kauniimpi, iloisempi ja helpommin ymmärrettävä. Ainakin toivon niin. 

Perinteen mukaan kiinnoste ei ole lähettänyt joulukortteja, vaan  lahjoittanut tällä kertaa joulukortteihin tarkoitetut varat syöpäsairaiden lasten hyväksi. Omaakin lähipiiriä äskettäin koskettanut sairaus pysäyttää ja saa ajattelemaan, mikä tässä oikeastaan onkaan tärkeintä. Jouluna se on hiljentyminen yhdessäoloon niiden kaikkein rakkaimpien kanssa. 

Joululoman jälkeen minut tavoittaa jälleen perjantaina 2.1.2015. Kovin kiireellissä asioissa voi toki soittaa loman aikanakin.

<3 Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti