tiistai 28. elokuuta 2012

Tunnustus | Recognition
Yllätyksekseni sain tunnustuksen Koivu ja tähti - blogin Pietaryrtiltä. Blogissaan Pietaryrtti aluksi etsi hirsitalovanhusta kodikseen, löysi sen ja blogi on nyt muuttunut huikaisevaksi remonttiblogiksi. Kiitän Pietaryrttiä ja lähetän pääskyset matkaan! Ne saa välittää oman tunnustukseni seuraaville huomionarvoisille blogisteille:

1. Taulu ja tapetti. Blogissaan ystäväni Birgit kertoo, mikä on tapetilla nyt ja myy puodissaan kellopostereiden (näkyy näisssä kuvissa taustalla) lisäksi kortteja, koruja ja muuta ihanaa kitschiä. 
2. Lundagård. Tällä perheellä on käsittämätön tätsi. Käykää katsomassa - vaikka luulen että tänne ovat jo kaikki löytäneet!:)
3. Lastenkirjahylly. Uppoutukaa tähän blogiin, jos tuntuu ettei kirjakauppojen valikoima tyydytä. Tätä blogia tutkittuanne osaatte etsiä muitakin kuin niitä lastenkirjoja joita on notkuva pino kassan vieressä!
4. Pitsikirja. Blogisti Rinna on käynyt samoja kouluja aina muutamia vuosia edellä kuin minä:) Entisenä raumalaisena (pitsikaupunki!) annan Rinnalle tunnustuksen hyvästä työstä elävän pitsikulttuurin eteen!
5. theragrug.  Kahden turkulaisen muotoilijan tyylinäyte. Täältä sitä löytää: hyvää designia.


Tämän tunnustuksen eteenpäin jakamiseen sain seuraavat ohjeet:

1. Kiitä linkin kera bloggajaa, joka antoi tunnustuksen.

2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro heille siitä kommentilla.

3. Kopioi PostIt -lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain PostIt -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Blog Koivu ja tähti gave me recognition. Swallows leads my recognitions for blogs Taulu ja tapetti, Lundagård, Lastenkirjahylly, Pitsikirja and theragrug. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti