keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

kiinnoste.fi uudistui!


kuva /// himmee, grafiikat /// kiinnoste

Kiinnoste.fi -verkkosivusto on juuri uudistunut.* www-suunnittelun tilasin himmeen Frans Tihveräiseltä  eli rautaiselta ammattilaiselta ja yhteistyökumppaniltani. Visuaaliset ratkaisut ja sisältösuunnittelun tein kuitenkin itse. Päätin että mintunvihreä jatkaa kiinnosteen värinä, samoin himmelikuvio (syystä jonka voit lukea täältä) mutta minua uskollisesti vuodesta 2008 seuranneet valkoiset muovieläimet ja kirahviratsastus jäivät tälle pysäkille. Samoin tämä blogspot-blogini, jota en suinkaan sulje, mutta jonne en tee enää uusia päivityksiä. Blogini löytyy tästä eteenpäin kotisivujeni yhteydestä. 

kuva /// himmee, grafiikat /// kiinnoste

Tuntui hyvältä katsella omaa tekemistä taas kriittisesti, puhtaalta pöydältä: missä mennään, mihin tähtään, millaisia töitä tahtoisin tehdä lisää, mitä vähentää? Kirjoitin ajatukseni ihan aukikin sivustoilleni: olen kiinnostunut ennen kaikkea suunnittelemaan lapsille, mutta muut intohimon kohteeni liittyvät luontoon, historiallisiin paikkoihin, sisustamiseen ja arkkitehtuuriin. Tuohon jälkimmäiseen liittyen pääsenkin pian tekemään suuren luokan päivityksen! Seuraatko jo kiinnostetta somessa? Jos niin pääset ensimmäisten joukossa näkemään, mistä tässä onkaan kysymys.

*Vanhojen sivustojen kanssa kävi suutarin lapsella -henkisesti: graafikon omat sivut jäivät asiakastöiden jalkoihin. Niiden piti olla vain väliaikaiset, mutta kas kummaa, kaksiko vuotta melkein niilläkin mentiin? Tästä syystä symppaan sinua yksinyrittäjä, jolla on koko ajan tuhat rautaa tulessa ja tiedät kyllä sen mitä et itse ehdi, jaksa tai osaa.

Nyt kaipaisin sinun mielipidettäsi: mitä ajattelet ilmeenuudistuksestani? Yläslideriin on tulossa valokuvia, lisää työnäytteitä heti kun vain ehdin niitä päivittää ja vielä jotain muitakin viilauksia.Voisinko tehdä jonkun asian vielä paremmin ja mikä on mielestäsi juuri niin kuin pitääkin? 

Kommentoithan facebookissa. Kiitos ajastasi ja avustasi!

kohta kesälaitumille karkaava

Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti