perjantai 11. huhtikuuta 2014

KIDD.O + kiinnoste


Keskiviikkona ilmestyi toinen numero Suomen varmasti kiinnostavinta lapsiperheiden lifestyle-aikakauslehteä, KIDD.O:a. Kiinnoste tahtoi tietenkin olla mukana tekemässä sitä, ja sain vapaat kädet Sami Sykön artikkelin kuvittamiseen. Pienen alkuhämmennyksen (harvoinpa ihan vapaita käsiä annetaan, vaan kuvittajan työ on useimmiten aika tiukkojenkin reunaehtojen välissä toimimista) jälkeen päätin kokeilla kokonaan uutta kuvitustekniikkaa. Olen lopputulokseen tyytyväinen. Kuvasin taustalle värikkäitä palikoita ja vanhan herätyskellon, jotka päällekuvitin inhimillistämällä palikat hahmoiksi. 

Täältä löydät oman esittelyni KIDD.O-nettisivuilta.

Oma tekijänkappaleeni tuota huipputyylikästä ja tuhtia (lähemmäs 300 sivua!) luku- ja katselupakettia on juuttunut varmaankin postiin, joten lisää kuvia tulossa sitten kun se löytää perille. 

KIDD.O on muuten mukana Lapsimessuilla, osastolla 6 c 168. Jos sinulta vielä puuttuu uusin numero, niin korjaa asia oitis. Tätä lehteä ei nimittäin ikinä raaski heittää paperinkeräykseen, veikkaan minä. 

2 kommenttia:

  1. Heh, nyt kommentoin oikein urakalla: tääkin on NIIN HYVÄ! Uutta meininkiä! Hyvä Nasti, GoGo!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi! Kivaa saada kommentteja. (ja ärsyttävää katsoa tilastoja, että taas noin paljon kävijöitä eikä kukaan jätä mitään signaalia vierailustaan) Itsekin tykkään kovasti tästä uudesta tyylistäni.

    VastaaPoista