torstai 1. elokuuta 2013

kiinnoste 1 vuotta! | first birthday!


Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi kiinnoste-yritykseni perustamisesta. Kiinnoste on jo oppinut kävelemään omilla jaloillaan. Se tutkii maailmaa uteliaana ja innoissaaan. Juhlan kunniaksi tarjolla ei ole pullomaitoa ja purkkiruokaa, vaan jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan virtuaalista prinsessakakkua ja vaahtokarkkeja. Tietysti tummapaahtoisen kahvin kera. Olkaapa hyvät!

Upeille asiakkailleni superkiitos tästä vuodesta! Ilman teitä olisin jo tekemässä jotain muuta kuin suunnittelemassa ja kuvittamassa. Uskon, että minun paikkani on juuri tässä - tekemässä maailmasta omalta osaltani kauniimpaa ja helpommin käytettävää. Unohtamatta huumoria ja ehkä pientä ironiankin pilkahdusta. 

Moni unelmani on toteutunut lyhyen ajan sisällä. Vaikka pää joskus hipoo pilvenreunaa, jalat ovat tukevasti maassa. Joka askeleella yksivuotiaan taival alkaa taittua varmemmin.

kiinnosteen Annastiina kiittää <3

Today my enterprise kiinnoste is one-year-old. So thankful for every customer.

Annastiina <3

3 kommenttia:

  1. Onnittelut yksivuotiaalle ja kiitos virtuaaliherkuista! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis! Myös perheelleni ja niille, jotka ovat kannustaneet eteenpäin. Pienillä sanoilla on suuri mahti kun ne tulevat oikeaan aikaan.

    VastaaPoista