keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Versoo | Logo design

   

Versoo. Vihertää. Hennot taimet nousevat mullasta. Yhteistyöni Verson Puodin kanssa on viime kuukaudet ollut tiivistä ja varsin hedelmällistä. Tilasivat minulta kangasprittien suunnittelun lisäksi myös logonsa ja liikemerkkinsä uudistuksen sekä logon ja liikemerkin Taimi-tuotemerkille, jonka ensimmäinen vaatemallisto ilmestyy piakkoin.

Logotyypiksi valitsin nostalgisen, 50-luvun mieleen tuovan fontin. Verson Puoti haluaa profiloitua retroksi, mutta retro ei tule jatkossa olemaan pelkkää 1970-luvun retroa. Taimi ja Verson Puoti kuuluvat samaan yhtiöön, joten tätä yhteyttä haettiin samalla logotyypillä ja väriskaalalla, joka myös vie ajatukset menneeseen aikaan. Ja koska nimet sinällään viittavat puutarha-alalle, värimaailman ja liikemerkkien avulla halusin korostaa, että nyt on kyse jostain muusta kuin taimimyymälästä ja kukkakaupasta. Palautteen perusteeella olen siinä onnistunutkin!

I designed new logos for Verson Puoti and Taimi.

2 kommenttia:

  1. Tää logo ja fontti on oikeesti tosi onnistuneet!

    VastaaPoista
  2. Itsekin tykkään! Juuri siksi postasin tästä:) Mulla on erityinen ilo - ihan huippuja asiakkaita jo vaikka kuinka monta.

    VastaaPoista