maanantai 7. tammikuuta 2013

kokka kohti Busstopia | road trip to Busstop


Historiallinen vanha kaupunki, taidemuseot, designputiikit, luomupuodit, saaristo. Liian hyvää ollakseen pakattu samaan kaupunkiin ja vieläpä kävelyetäisyydelle toisistaan. Mutta sellainen idylli tämä nyt vain on. Tänne kannattaa suunnata viikonloppulomalle läheltä ja kauempaakin. Raumalle ja Busstopiin. Valikoima on ensiluokkainen, palvelu ensiluokkaista. Täältä saa Varpusen säkkejä, Minna Parikan kenkiä, Aarrekidin vaatteita, Pelagon pyöriä, Kirsti-kirjoja, -paperinukkeja ja -korttejakin. Muun muassa. Ja myymälätilaa vartioi kolmimetrinen, viime syksynä suunnittelemani toteemi-hahmo.

Lisää maistiaisia löytyy täältä.

The historic old town, art museums, designer boutiques, organic shops, archipelago. Too good to be packaged in the same city, and even within walking distance of each other. Rauma and Busstop. The selection is first-class, and the serveice is first class, too. Here you can find Varpunen purses, Minna Parikka shoes, Aarrekid clothes, Pelago bicycles, Kirsti-books, paper dolls and postcards. Among other things. And shop space is guarding by a three-meter-long totem-figure, which I designed for Busstop on last autumn.

For more pictures, click here.

4 kommenttia:

 1. Tuonne pitää päästä heti, kun taas kesällä rantaudun Raumalle. :)

  Laitoin sinulle blogiini haasteen, käy kurkkaamassa ! :)

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkimassa ja saatan vastata haasteeseen, kysymykset oli aika hauskoja...;) Vaikka sisustusblogi ei tämä ole, niin totta on että sisustamisessakin on minulle paljon kiinnostetta.

  VastaaPoista
 3. Hyvän kuuloinen ja näköinen putiikki! Kiva että löytyy kunnon valikoimaa ja persoonallisia putiikkeja muualtakin kuin Helsingistä :)

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Sanos muuta, Peeta! Noudatin heti omaa kehotustani ja viime viikonloppuna suuntasin Raumalle sekä Busstopiin. Kyllä kannatti! Ja täytyypä käydä tutustumassa myös sinun blogiisi.

  VastaaPoista