yritys

 Kiinnoste on visualisointeihin erikoistunut, innovatiivinen ja ketterä yhden naisen mainostoimsito Lohjalla. Asiakkaita kiinnosteella on ympäri maata.

Kiinnostaalta saat kuvitusten ja visualisointein lisäksi kaikki mainostoimistopalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Toimiva vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tärkeä osa kiinnosteen palvelukonseptia. Tässä kommentteja muutamilta tyytyväisiltä asiakkailta: 

"Kiinnosteen suunnittelema uusi ilme Rauman Citykauppiaille on saanut joka puolelta paljon positiivista palautetta. Ilme on raikas, elävä ja edustaa nykypäivää, vaikka suurin osa kauppiaista toimiikin vanhan Rauman historiallisesti arvokkaissa puitteissa."
Rauma-isäntä Tunnu Pärssinen, Rauman Citykauppiaat

"Tilasin kiinnosteelta Pedasis-yritykselleni logon, koulutusesitteitä, käyntikortin ja kotisivut. Annastiina sai nopeasti käsityksen yritykseni perusideasta, arvoista ja tavoitteista. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja Annastiina on auttanut minua monissa kysymyksissä materiaalien valmistumisen jälkeenkin. Kiinnosteella on korkea laatuvaatimus työnsä suhteen ja se näkyy visuaalisessa ilmeessä. Yritykseni markkinoinnissa on kiinnosteen tekemillä tuotteilla ollut merkittävä rooli. Kun ryhdyin lähettämään esitteitäni eri tahoille, niihin regointiin ja minuun otettiin yhteyttä nopeasti. Olen vakuuttunut siitä, että yritykseni toimintaa hyvin kuvaavat esitteet, kotisivut ja oma logo luovat uskottavauutta ja herättävät kiinnostusta asiakkaissani."
Pirjo Salervo, Pedasis

Kiinnostetta?

Ota yhteyttä

info [at] kiinnoste.fi


Kiinnoste (<interest) is a Finnish enterprise that makes interesting illustration and graphic design. Please check my portfolio and ask offer for designing you need.

Annastiina / kiinnoste

info [at] kiinnoste.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti